Narcotica Brigade en Arrestatie Team (A.T.) plegen invallen op bekende drugslocaties

Leden van de afdeling Narcotica Brigade en het A.T. hebben na uitgewerkte informatie in de middag van vrijdag 6 september op twee bekende drugslocaties invallen gepleegd.
Aan de Drambrandergracht zijn de 39-jarige Albert, A. en de 28-jarige Hein, P. aangehouden. Er is op die locatie in totaal 1.940 gram marihuana aangetroffen en in beslag genomen.
De wetsdienaren koersten vervolgens naar de Hirasingstraat en hebben aldaar de vier verdachten Anielkumar, P.( 32), Wendel, T.( 38), Windon, A.( 40) en Clifton, P.(41) kunnen aanhouden.
Bij fouillering is op Anielkumar acht wikkels marihuana, negen wikkels cocaïne en SRD 360 aangetroffen, terwijl er op de bank waarop Wendel, Windon en Clifton zaten er 152 wikkels cocaïne (40 gram), 17 wikkels heroïne (6 gram) en 37 wikkels marihuana( 26 gram) zijn aangetroffen en in beslag zijn genomen.
Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn alle zes drugsverdachten hangende het onderzoek in verzekering. Het onderzoek in deze twee zaken duurt voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.