Narcotica Brigade doet drugsinval en houdt vermoedelijke drugsverkoper en koper aan

Rechercheurs van de Narcotica Brigade pleegden in de nacht van woensdag 10 april een inval op een woonadres in Paramaribo waar ook een Carwash gevestigd is. De 32-jarige Harrypersad, N. en de 30-jarige Charlton, B. zijn daarbij aangehouden.

Op Charlton is een wikkel marihuana aangetroffen en in beslag genomen. Charlton gaf aan dat hij de wikkel marihuana bij Harrypersad gekocht had en dat hij al geruime tijd klant is van Harrypersad. Harrypersad is woonachtig op het adres in kwestie en is exploitant van de Carwash. Charlton is zijn werknemer.

Op de locatie heeft de Narcotica Brigade verder nog aangetroffen en in beslag genomen: 47.50 gram marihuana, 8.29 gram hasj en 22.86 gram “sukru” (synthetisch drug). Er is ook een geldbedrag in beslag genomen omdat de politie het vermoeden heeft dat dit geld van drugsverkoop afkomstig is. Harrypersad en Charlton zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.