Narco stuit op materiaal vervaardigen slikbolletjes; minderjarige drugsverkoper aangehouden

Leden van de Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname hebben op donderdag 25 januari na verkregen informatie een inval gedaan op een adres in het ressort Munder. Op dit adres zou er vermoedelijk drugs worden verhandeld.
De 16-jarige Lorenzo A. die op dat moment thuis was werd aangehouden. Hij was bezig drugs te verkopen aan ene Vidjaikoemar G. (55). Ook de koper is aangehouden. Bij de inval zijn aangetroffen en in beslag genomen 124 slik cocaïne bolletjes, een aantal wikkels crack cocaïne, verpakkingsmateriaal, een weegschaal en flessen, waarin vermoedelijk crack cocaïne wordt verwerkt. Aan de hand van het aangetroffen materiaal bestaat het vermoeden dat er op dit adres slikbolletjes worden vervaardigd.
De drugsverkoper en koper zijn overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in verzekering gesteld. Lorenzo is vanwege zijn jeugdige leeftijd ingesloten in het jeugdcellenhuis Opa Doeli.
De vader van de minderjarige Lorenzo is nog voortvluchtig. De afdeling Narcoticabrigade zet het onderzoek in deze zaak voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.