Narco houdt twee postverzenders en één verstrekker aan; postverzenders heengezonden en verstrekker ingesloten

De Narcotica Brigade heeft in de periode van maandag 3 tot en met donderdag 6 juni 2024 op verschillende adressen in Paramaribo postverzenders op hun respectievelijke woon- en verblijfplaats opgespoord. Op één der adressen is de 24 jarige verdachte W.M. aangehouden, die een doos ter verzending had aangeboden waarin vermoedelijk cocaïne was verstopt. Deze verdachte overlegde vervolgens een document aan de politie waaruit bleek dat zijn I.D. kaart in ongerede is geraakt, waardoor W.M. na afstemming met het Openbaar Ministerie is heengezonden.


Verder was de 29 jarige postverzendster E.G. eveneens in de kraag gevat. Deze verdachte had op verzoek van haar partner een doos ter verzending bij één van de postbedrijven aangeboden. Bij controle door de douane werd er cocaïne in vloeibare vorm in de doos aangetroffen. Op aanwijzing van E.G. werd haar partner R.G. eveneens in de kraag gevat. Na verhoor werd de verdachte na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden, terwijl de verdachte R.G. in verzekering is gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.