Narco geeft rondleiding aan jongeren Saron en omgeving

Medewerkers van de afdeling Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname hebben op zaterdag 29 april een rondleiding gegeven aan enkele jongeren van de omgeving Saron en een aldaar gevestigd kindertehuis.

Deze rondleiding kwam tot stand op verzoek van Stichting Projecten die het zogeheten Stuka Prisiri project uitvoert in samenwerking met Quota International of Suriname en Rotary Club Paramaribo Residence. Het Stuka Prisiri project heeft als doel jongeren die goed presteren op school te stimuleren, ze een positief zelfbeeld te geven en ze te leren bewuste keuzes te maken aan het begin van hun schoolloopbaan. Naast de rondleiding hebben de kinderen ook kennis mogen maken met de drugsspeurhond en genoten van een demonstratie die door politieambtenaren van de afdeling Motor Surveillance Dienst (MSD) is gegeven.
Deze activiteit is geslaagd en de kinderen mochten zich verder verpozen met een hapje en een drankje die gesponsord is door N.V. Havenbeheer.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.