Narco en NIU houden drie drugsverdachten aan; één hunner heengezonden

Medewerkers van de afdeling Narcotica Brigade hebben tijdens operatie Zero Tolerance, op vrijdag 10 mei 2024 omstreeks 17.30 uur in samenwerking met de Narcotics Intellegent Unit (NIU) een inval gepleegd op een adres in de omgeving van de Duisburglaan te Paramaribo, waarbij de drie drugsverdachten S.W. (22), A.C. (23) en D.L. (40) zijn aangehouden.
Bij een ingesteld onderzoek werden in de woning aangetroffen 3 zakjes marihuana met een totaal gewicht van 287 gram, 30 XTC tabletten en 4 stuks picachu. Verder zijn er op de verdachte S.W. geldbedragen in Euro, US en SRD aangetroffen. Op de hoofdbewoner A.Z. zijn er eveneens geldbedragen in SRD en Euro gevonden en op de verdachte D.L. is een hoeveelheid hasj van 0,28 gram aangetroffen. Alle aangetroffen drugs, geldbedragen alsook een witgelakte voertuig zijn door de wetsdienaren in beslag genomen.
Hierna werd het drietal, van wie S.W. en D.L. bekenden zijn van de politie en de hoofdbewoner A.Z. ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten S.W. en A.Z. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, terwijl de verdachte D.L. is heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.