Nadere informatie; aanrijding met een dode en zwaar gewonden te Helena Christina

De vrouw die op zondagmiddag 9 augustus in de Helena Christinaweg om het leven kwam na een aanrijding is de 33-jarige Loraine, Sandel. Zij zat als mede inzittende in een personenauto die in botsing kwam met een autobus.

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen dat de autobus bestuurder over de Helena Christinaweg  reed komende vanuit de richting van de Magentakanaalweg. De personenauto reed ook over de Helena Christinaweg komende vanuit de tegenovergestelde richting. Bij het beschrijven van een bocht in de weg kwam de autobusbestuurder op de rijhelft van de personenauto terecht met als gevolg de aanrijding. De personenauto werd bestuurd door een vrouwelijke familielid van het dodelijke slachtoffer mevrouw Loraine, Sandel. Mevrouw Sandel zat op de achterbank in de auto.
Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs. De voertuigen zijn in het belang van het onderzoek door de politie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.