Nachtelijke papagaai verkoper in de kraag gevat

De bekende van de politie Dayanand K. (45) is in de vroege ochtend van woensdag 20 juli door de politie van Kwatta aangehouden.

De wetsdienaren werden tijdens surveillance aan de Kwattaweg door iemand gestopt. Volgens verklaring van deze persoon heeft Dayanand hem een papagaai ten verkoop aangeboden. Hij vertrouwde de zaak niet, aangezien het beest enkele veren kwijt is. Op dat moment zag hij de politie en vroeg hun aandacht voor deze nachtelijke papegaai verkoper.  

Bij het zien van de politie verborg Dayanand de papegaai die in een doos was onder een stilstaand voertuig. De wetsdienaren haalden de doos te voorschijn en zagen de vogel erin. Dayanand die een bekende is van de politie kon de herkomst van de papegaai niet aangeven.  Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Op het bureau aangekomen, bleek dat er reeds  aangifte van een andere diefstal tegen hem is gedaan door een benadeelde.

Hangende het verdere onderzoek is hij na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De papagaai is door de politie voor controle naar een dierenarts gebracht. Het vogeltje verkeert in  gezonde staat. Eventuele benadeelde wordt gevraagd zich in verbinding te stellen met de politie van Kwatta.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.