Nachtelijke fietsende vuilophaler aangehouden

De politie van Uitvlugt heeft op vrijdag 14 oktober de 48-jarige Dennis A. aangehouden voor diefstal van levensmiddelen en andere goederen.

De benadeelde heeft zijn goederen op een adres in het ressort opgeslagen. Om te voorkomen dat zijn goederen worden weggenomen, brengt hij dagelijks de nacht door op het adres. In de vroege ochtend van vrijdag 14 oktober reed hij naar het adres. Onderweg kwam hij een fietser  tegen met in zijn bezit vier grote zwarte zakken met inhoud.  De fietser die uit de richting van de opslagplaats van de benadeelde kwam, werd door hem aangesproken. Op de vraag  waar hij zo laat met de zakken vandaag kwam antwoordde de fietser: “ Joe na Skowtoe?”.

De ondernemer reed door naar zijn opslagplaats en merkte dat de ijzeren deur was geforceerd. In de ruimte gekomen merkte hij dat er goederen ontbraken  De ondernemer deed het politiebureau aan, deed aangifte, en vertelde het verhaal van de fietser met de zwarte zakken.

Het adres van Dennis die een bekende is van de aangever, werd aangedaan. Dennis ontkende goederen van de aangever te hebben weggenomen. De ondernemer zag een van de zakken in de woning en attendeerde de wetsdienaren daarop. Bij het onderzoeken van de zak kwamen goederen van de benadeelde tevoorschijn.

Dennis werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De goederen zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. Dennis is ingesloten.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.