Na-apers zijn bezig geweest in Moengo

In navolging van wat asociale personen  in andere gebieden in Suriname doen is gebleken dat er na-apers in Moengo zijn.

In Moengo plaatste men onlangs een lat met spijkers dwars onder een zandweg waarover een pro wagen reed met het gevolg dat beide voorbanden doorboord werden.

De politie vraagt aan de plaatselijke gemeenschappen om mee te helpen dit asociaal en crimineel gedrag te  bestrijden. Men kan dat doen door alvast hun afkeuring over dat gedrag  kenbaar  te maken aan: gezinsleden, familie leden, vrienden en kennissen.

Bel de politie en geef door de straatnaam en de plek waar  zo’n plank met spijkers onder de weg verstopt heeft. Het is bij het doorgeven van de informatie goed om ook door te geven  ter hoogte van welk huisnummer of locatie die plank met spijkers onder het zand verstopt is. U mag anoniem bellen naar de plaatselijke politie of op het alarmnummer 115 van  de politie Comment Center.

Het is in een ieders belang dat de politie beschikt over pro wagens die  in rijbare staat verkeren. Als de banden van de pro wagen lek is op het moment dat u de politie hard nodig heeft zal de politie niet snel ter plaatse kunnen komen met alle gevolgen van dien.

 

Aan de mensen in Suriname die dit asociaal en crimineel gedrag vertonen geeft de politie mee dat zij eraan moeten denken dat zij zelf, hun gezinsleden, hun familie of vrienden hulp van de politie nodig kunnen hebben waarbij de politie niet op die hulpverlening zal kunnen reageren omdat  de banden van de pro wagen lek zijn.

 

“Veiligheid is een zaak van u en de politie”

 

 

 

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.