Muzikant Nederlandse muziekformatie besteelt collega

De 34-jarige verdachte Melvin, H. is zondag 27 september door de politie van Zanderij aangehouden. De muziekformatie die op vertrek stond op de Johan Adolf Pengel Luchthaven is zonder hem vertrokken. Melvin moet op een onbewaakt moment de tas van een andere muzikant die op dat moment niet in de omgeving was, hebben weggenomen.

Uit het politieonderzoek en beschikbare camerabeelden is komen vast te staan, dat de verdachte de tas had weggenomen en ermee naar een ander unit was gelopen. Hij nam een geldsbedrag in Euro eruit en liet de tas achter op de vloer voor een andere unit. Melvin ging vervolgens een ander unit binnen, waar hij een dame die ook op vertrek stond ontmoette. Hij deelde haar mede een ‘duku’ voor haar te hebben. Hij haalde uit zijn sokken een wikkel te voorschijn en stopte deze in een witte plastic zak die de dame bij zich droeg. Deze dame vertrouwde de zaak niet en gaf hem zijn wikkel terug. Aangezien Melvin niet kon verklaren wat hij met dat geld heeft gedaan, werd hij overgebracht naar het politiebureau.

Het vermoeden bestaat dat de verdachte het geldsbedrag aan iemand anders moet hebben afgestaan. Hangende het onderzoek is de muzikant in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.