Muren school en schutting CBB, lopen schroeischade op door grasbrand

Bij een grasbrand op het terrein van een technische school aan de Mr. J. Lachmonstraat hebben de muren van die school en de schutting van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) schroeischade opgelopen.


De Buurtmanager van het ressort Uitvlugt kreeg die zelfde avond de melding dat een school op eerder aangegeven locatie in lichterlaaie stond en deed de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen zag de politieambtenaar een grote rookwolk en constateerde dat enkele mannen die aan het maaien waren op het schoolterrein, droog gras in brand hadden gestoken. Op een bepaald moment dreigde het uit de hand te lopen en heeft de ingeschakelde brandweer erger kunnen voorkomen. De schade is beperkt gebleven tot schroeischade aan de muren van de school en de schutting van het CBB.


De politie, in deze de buurtmanagers alsook de brandweer doen een beroep op de gemeenschap om geen vuil of gras onnodig te verbranden, aangezien u niet alleen in onnodige kosten gejaagd kan worden, maar ook de gezondheid van uw medemens in gevaar kan brengen door de enorme rookontwikkeling.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.