MSD vordert 46 rijbewijzen van hardrijders en andere overtreders binnen een week in

De Motor Surveillance dienst (MSD) heeft in de periode van 11 tot en met 17 juni 46 rijbewijzen van hardrijders en andere overtreders ingevorderd. Een bestuurder kon zijn rijbewijs niet tonen tijdens de controle. Vijf autobestuurders hebben gedurfd aan het verkeer deel te nemen, zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs. Vanwege het overschrijden van de maximum snelheid zijn van negen bestuurders het rijbewijs ingevorderd. Van zeven bestuurders was de verzekering van het voertuig vervallen.

Andere geconstateerde overtredingen zijn het rijden door het rode verkeerslicht. Hiervoor zijn twaalf  autobestuurders beboet. Twaalf hebben gereden zonder de veiligheidsgordel te hebben omgezet. Van het aantal overtreders waren er 73 die hun voertuigen niet ter herkeuring hadden aangeboden.

Acht bestuurders die op het verhoogd voetpad hebben gereden, zijn niet bespaard gebleven. Ook zeven bestuurders die  met een defecte koplamp of met een andere verlichting dan bij wet is voorgeschreven reden, hebben  een bijbehorende boete opgelegd gekregen.

De verkeerscontroles zijn uitgevoerd in het district Commewijne, de Afoabakkaweg nabij  mast 55 en 70, de Martin Luther Kingweg, de Kwattaweg, de v’t Hogerhuysstraat, omgeving Wijdensboschbrugen de Indira Ghandiweg.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.