Motorfietser omgekomen bij aanrijding

De 49-jarige motorfietser Rudolf, Sanawi is in de late avond van dinsdag 29 oktober bij een aanrijding met een personenauto op de Catharina Sophiaweg overleden.

De politie van het bureau Groningen deed na de melding van de aanrijding de plek aan. Bij aankomst werd de motorfietser Rudolf Sanawi met zware verwondingen aan zijn hoofd op de berm langs de weg aangetroffen. Hij vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde officieel zijn dood vast.

Onderzoek wees uit dat de 23-jarige autobestuurster reed over de Catharina Sophiaweg komende vanuit de richting Calcutta en gaande in de richting van Paramaribo; terwijl de motorfietser vanuit tegenovergestelde richting kwam aangereden. Ter hoogte van pand nummer 27 sloeg de autobestuurster links af naar de inrit van haar woning, zonder voorrang te verlenen aan het recht doorgaand verkeer. Het gevolg was dat er een aanrijding ontstond tussen de automobiliste en de motorfietsbestuurder Sanawi.

De heer Sanawi kwam te vallen en liep een zware hoofdverwonding. Zijn valhelm was namelijk van zijn hoofd geraakt. De heer Sanawi was vermoedelijk op slag dood. Het rijbewijs van de chauffeuse is hangende het onderzoek ingevorderd. Beide voertuigen zijn ter herkeuring in beslag genomen. Het ontzielde lichaam van de heer Sanawi is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.