Motorfietser komt te overlijden bij verkeersongeval

De 29-jarige motorfietser Shamir Ibrahim is in de vroege ochtend van zondag 29 november na een verkeersongeval aan de Prinsessestraat komen te overlijden.

De politie van ressort Centrum kreeg via de Centrale Meldkamer van de politie melding van het verkeersongeval. Ter plaatse trof de politie Shamir aan die niet aanspreekbaar was.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de motorfietser reed over de Prinsessestraat vanuit de Schietbaanweg en ging naar de richting Henk Arronstraat. Op een bepaald moment verloor hij door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van de motorfiets. Hij kwam tegen de rand van het trottoir en botste tegen het verkeersbord( bushalte). De motorfietser kwam daarna in botsing met een voertuig dat langs de weg was geparkeerd . Shamir kwam vervolgens te vallen op het wegdek. De materiele schade van de motorfiets is aanzienlijk.

Per ontboden ambulance werd Shamir afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij kwam kort daarna in de ziekeninrichting te overlijden.

De motorfietser is de 53e verkeersdode voor dit jaar.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.