Motorfietser 54e verkeersdode

Donovan Wongsodikromo (26)  is op donderdag 3 december na een aanrijding met een personenauto op de kruising van de Brokopondo- en de Ramalaan komen te overlijden.

De politie van Uitvlugt kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een aanrijding met dodelijke afloop op voormelde kruising. Bij aankomst ter plekke werd het ontzielde lichaam van Donovan aangetroffen.

Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat de motorfietser reed over de Brokopondolaan vanuit de Gemenelandsweg en ging naar de Mr. J. Lachmonstraat. De 65-jarige autobestuurder kwam vanuit de Ramalaan.  Hij doorkruiste de oostelijke rijbaan van de Brokopondolaan om via de doorbraak op de westelijke rijbaan te komen. Het vermoeden bestaat dat de autobestuurder de snelheid van de motorrijder heeft onderschat met het gevolg de aanrijding.

Donovan gaf ter plekke de geest. De bestuurder van de personenauto heeft letsels opgelopen en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp.

De politie van Uitvlugt onderzoekt deze zaak verder.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.