Motorfietser 49ste verkeersdode

De 44-jarige motorfietsbestuurder Ronald Meyer is op maandagmiddag 3 september overleden te gevolge van een aanrijding. De aanrijding vond plaats op de kruising van de Sir Winston Churchillweg en de Ramnarain Oemrawweg. De motorfietser Meyer reed over de Sir Winston Churchillweg, komende vanuit de richting van de Trefbalstraat en gaande naar de richting van het politiebureau Livorno.
De autobusbestuurder Ruben W. reed met zijn bus over de Ramnarain Oemrawweg. Het verkeer op de Ramnarain Oemrawweg moet voorrang verlenen aan het verkeer op de Sir Winston Churchillweg. Bij die gelegenheid stond een beton mixer truck aan de uiterste linkerzijde van de Ramnarain Oemrawweg geparkeerd.
De autobusbestuurder reed de eerder genoemde kruising op zonder rekening te houden met het verkeer op de voorrangsweg zijnde de Sir Winston Churchillweg . Op dat moment kwam de heer Meyer op zijn motorfiets aangereden over de Sir Winston Churchillweg. Het gevolg was dat er een aanrijding ontstond tussen deze motorfietser en de autobusbestuurder.
Door de aanrijding verloor Meyer de controle over de besturing van zijn voertuig en kwam vervolgens tegen de stilstaande beton mixer truck aan. Hij liep daarbij ernstige verwondingen op aan zijn hoofd en in zijn gelaat . Kort daarna is hij ter plaatse overleden. Hij was in het bezit van een geldig rijbewijs. Het rijbewijs van de autobusbestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd door de politie.
Het ontzielde lichaam van Meyer is door de politie voor obductie in beslag genomen na afstemming met het Openbaar Ministerie. Met het overlijden van de motorfietser is de verkeersbarometer gestegen naar 49.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.