Moordlustige brandstichter achter slot en grendel gezet

De politie van het bureau Santodorp heeft op donderdagmiddag 13 augustus de 60-jarige Jerrel A. aangehouden voor brandstichting en poging tot moord.
Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen dat Jerrel het woonadres van zijn 59-jarige ex-vrouw heeft aangedaan met brandstof in zijn bezit. Nadat hij een schuifraam kapot had geslagen goot hij brandstof in een kamer van de woning . Vervolgens stak hij de brandstof in brand en stichtte daardoor brand in de kamer. Op dat moment bevond de ex-vrouw van Jerrel zich in het huis.
Toen de vrouw vuur uit de kamer zag komen maakte zij de voordeur open om het huis uit te gaan. Jerrel, die haar bij de voordeuur opwachtte, greep haar vast en besprenkelde haar vervolgens met brandstof met de kennelijke bedoeling om haar in brand te steken. Het gelukte de vrouw om zich uit de greep van Jerrel te bevrijden voor dat hij tot zijn afschuwelijke daad kon overgaan. Nadat de vrouw zich had losgerukt rende zij weg van Jerrel om zichzelf zodoende in veilgheid te brengen.
Jerrel liep weg maar is niet ver van de plaats van het misdrijf door de politie aangehouden. De brandweer kon voorkomen dat het huis helemaal in vlammen opging. Jerrel is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.