Monteur aangehouden voor verduistering

De politie van het bureau Livorno heeft op vrijdag 26 mei 2023 de monteur P.T.(47) op zijn woonadres opgespoord en aangehouden voor het slopen en vervreemden van een ter reparatie aangeboden voertuig.

De benadeelde B.R. (50) deed in de maand april 2023 aangifte bij de politie, nadat hij zijn voertuig welke hij in de maand november van het vorig jaar ter reparatie aan P.T had aangeboden, nog steeds niet terug kon krijgen.

Niets vermoedend begaf B.R. zich in de derde week van de maand mei 2023 naar een sloperij aan de Sir Winston Churchillweg en trof tot zijn verbazing zijn voertuig gedeeltelijk gesloopt aan bij de sloperij. B.R. stapte gelijk naar de politie en deed aangifte tegen de monteur P.T. De wetsdienaren stelden een onderzoek in, waarbij werd geconstateerd dat de auto van de aangever door ene B.D. naar de sloperij was vervoerd. Daarbij kwam tevens aan het licht dat B.D. eerder in een soortgelijke zaak door de politie was aangehouden en in verzekeringgesteld. Het onderzoek van de politie moet nog uitwijzen als P.T. en B.D. samen hebben gespannen in deze.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte P.T. hangende het onderzoek door de politie ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.