Monteur aangehouden voor verduistering en vernieling van voertuig

De verdachte R.S. (50) die woonachtig is in de omgeving van de Pierpontweg is door de politie van het bureau Livorno op donderdag 27 juni 2024 ter zake verduistering en vernieling aangehouden.

De benadeelde L.N. deed ter zake aangifte op het voornoemde politiebureau tegen de verdachte. Het voorlopige onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de benadeelde haar auto in de maand mei 2024 voor reparatie had achtergelaten bij de verdachte. De vrouw stuurde na enkele dagen een bericht voor de monteur met de vraag hoe ver hij was met het voertuig. R.S. deelde de vrouw mede dat hij vanwege de regen nog niet op haar voertuig had gewerkt. Wel gaf hij de vrouw aan dat ze nog meer moest betalen voor een onderdeel die nodig was en stuurde gelijk daarna ook nog een lijst met meer benodigdheden voor de auto. Nadat de benadeelde zag hoe het eraan toe ging en de zaak goed had geobserveerd, stapte zij op zondag 27 mei 2024 naar de man en vroeg hem om rekenschap. De partner van de monteur gaf haar te kennen dat hij er niet was. Desondanks ontving de aangeefster meermalen berichten van de man met onderdelen die gekocht moesten worden. Hierdoor vertrouwde zij de zaak niet meer en begaf zich weer naar de zaak van de monteur en zag haar voertuig langs de weg staan. Zij vroeg de man naar de onderdelen die vervangen waren, maar hij kon die niet overleggen. Toen de vrouw hem voorhield dat zij de politie zou inschakelen, gaf de monteur haar enkele onderdelen terug.

Hangende het onderzoek is R.S. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.