‘Moengoman’ aangehouden voor serie inbraken in dezelfde straat

De 23-jarige Chivan P. die bekend is als ‘Moengoman’ is op donderdag 28 december aangehouden door wetsdienaren van recherche Paramaribo.

Chivan heeft in de periode september tot en met december de omgeving Uitvlugt geteisterd door  goederen van verschillende bewoners in dezelfde straat weg te nemen. Daarbij zijn kostbare goederen waaronder  televisie toestellen, Playstations, huishoudelijke apparaten en ander goederen weggenomen.

Chivan deed de straat ten minste één keer in een maand aan en sloeg steeds toe in  een andere woning. Oplettende buren konden een beschrijving geven van het voertuig en de vermoedelijke verdachte die opereerde in de straten.

De politie van het ressort Uitvlugt droeg het onderzoek van  deze inbraken over aan de recherche van Paramaribo. Na alle informatie te hebben uitgewerkt, is Chivan in beeld gebracht.

De verdachte werd in de vroege ochtend van 28 december aangehouden en ter voorgeleiding overgedragen aan een hulpofficier van justitie, die hem na   afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering stelde.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.