Moengo beschikt over een compleet nieuw politiebureau

In aanwezigheid van de president van de Republiek Suriname Z.E. Chandrikapersad Santokhie en de vicepresident Ronny Brunswijk is het nieuw politiebureau Moengo, dat gevestigd is aan de Wilfred Roland Vervuurtweg opgeleverd en overgedragen. Bij deze plechtigheid waren verder aanwezig de voorzitter van de Nationale Assemblee Dhr. Marinus Bee, de minister van Justitie en Politie (JUSPOL), Mr. Kenneth Amoksi, de waarnemend Korpschef Ruben Kensen, de minister van Openbare Werken (O.W.) dr. Riad Nurmohamed en de districtscommissaris van Marowijne, mevr. Olivia Domini.

De minister van O.W. droeg symbolisch een grote sleutel over aan de minister van JUSPOL, die deze vervolgens heeft overgedragen aan de waarnemend Korpschef. Op het zelfde terrein is ook een brandweer kazerne, een logeer gebouw en dienstwoningen gevestigd. Na de overdracht werd het  plakkaat door de president onthult waarna de delegatie een rondleiding maakte in het politiegebouw. De minister van JUSPOL zei in zijn toespraak dat er ook een afdeling huiselijk geweld, buurtmanager en een bikers unit voor de surveillance in het gebouw zal worden ondergebracht. Zowel de president als de vicepresident hebben hun waardering en felicitatie uitgesproken met de opening van het nieuw opgeleverde politiebureau.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.