Moeder mishandeld 7-jarige zoon

De 42-jarige moeder, Jolitha, B. die haar 7-jarige zoon zwaar heeft mishandeld is door de politie van Latour aangehouden. 

Via de Centrale Meldkamer kreeg de politie van Latour het bericht dat een jongen op een adres in het ressort  mishandeld is geworden. Bij aankomst ter plekke werd de jongen Jemoby, B. aangetroffen. De politie merkte op dat   Jemoby  brandverwondingen aan zijn linkerarm heeft opgelopen. Het slachtoffer wees de politie ook een verwonding onder zijn voet aan.

Hij verklaarde dat zijn moeder hem heeft mishandeld.

Het slachtoffer gaf  aan dat hij niet buiten  mocht gaan spelen. Hij deed dit toch en trapte op een spijker.

Toen hij de verwonding aan zijn moeder wees, werd zij boos en bracht hem met een hete strijkijzer de brandverwondingen toe aan zijn arm en op de plek waar de spijker hem heeft gestoken.  

Jemoby werd voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter verpleging opgenomen op de kinderafdeling van de ziekeninrichting. De moeder is opgespoord en aangehouden. Ook de vader die in het binnenland woont, kwam in beeld. Hij is na te zijn verhoord, heengezonden. 

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de moeder in verzekering gesteld. Het strijkijzer is in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.