Moeder ingesloten politieman bedreigd telefonisch regio commandant West

De moeder van een politieambtenaar die ongeveer twee maanden terug is ingesloten op verdenking van medeplichtigheid aan diefstal heeft op vrijdag 20 januari de regio commandant West, commissaris Wiedjaikoemar Oedit, telefonisch bedreigd met de dood.
De regio commandant West was op zijn werkplek toen hij reageerde op het binnenkomende gesprek. De beller noemde haar naam, liet een serie krachttermen horen, en gaf aan dat de commissaris verantwoordelijk is voor het insluiten van haar zoon en dat hij die daad zal moeten bekopen met zijn leven. Zij zal een huurmoordenaar inhuren om de regiocommandant af te maken.
De commissaris deed aangifte van bedreiging tegen de vrouw die is aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de vrouwelijke verdachte in verzekering gesteld.
Bij het verhoor heeft zij verklaard uit boosheid de regio commandant te hebben bedreigd. De politie onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.