Moeder gooit pot met heet water op 12 jarige zoon

Een 12 jarige jongen heeft gistermorgen 8 april ernstige brandwonden opgelopen. Die brandwonden heeft hij opgelopen omdat zijn moeder heetwater op hem heeft gegooid. Volgens verklaring van een oudere zus van het slachtoffer lag hij gistermorgen in huis te slapen. Dat hun moeder toen met een pot heet water naar de plek liep waar haar broer lag te slapen waarna zij het heet water op hem gooide.  Het slachtoffer vertelde zijn zus dat hun moeder hem waarschijnlijk had gebrand omdat hij de avond tevoren een pakje soep van haar had weggenomen.

De politie van Santo Dorp werd gistermiddag op de hoogte gesteld van dit misdrijf toen de zus van het slachtoffer met de politie belde. De politie heeft de jongen per eigen gelegenheid naar de Spoed Eisende Hulp gebracht om medisch behandeld te worden. Na behandeling mocht hij naar huis. De 31-jarige moeder Jejema S. is gistermiddag aangehouden en in verzekering gesteld ter zake zware mishandeling met voorbedachten rade.

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.