Moeder en zoon in verzekering gesteld

De politie van Latour heeft op zondag 16 oktober de 39-jarige Sharol H. en haar 14-jarige zoon Elridge H. ingesloten.

De wetsdienaren deden na de melding van een vechtpartij op een adres te Kweeklust de plek aan voor onderzoek.

Daar aangekomen bleek het te gaan om een familie die geruime tijd vanwege een boedelkwestie in onmin leeft met elkaar. Een zwager en zijn gezin worden gemolesteerd door Sharol en haar zus Astrid.

De slachtoffers hebben vaker de buurtmanager moeten inschakelen om te bemiddelen zonder het gewenste resultaat.

Op 16 oktober plaatste de zwager zijn televisietoestel buiten. Op een bepaald moment hoorde hij een knal en nam een kijkje. Hij zag toen Elridge stenen gooien op het toestel. Hij sprak de jongen aan, waarna er een woordenwisseling ontstond tussen hem en Sharol. De vrouw ging de woning binnen en bewapende zich met een scherp voorwerp. Met dit scherp voorwerp bracht zij de zwager kapverwondingen toe op het hoofd.

Omstanders poogden partijen uit elkaar te halen zonder succes. De zoon stenigde de vechtersbazen. Twee anderen, waar onder Astrid liepen letsels op. De ingeschakelde politie bracht partijen over naar het politiebureau. Sharol ging tekeer en deed bedreigende uitlatingen naar de wetsdienaren. Een politieagente probeerde Sharol te kalmeren, maar kreeg klappen van de vrouw. De andere wetsdienaren schoten hun collega te hulp, waardoor erger kon worden voorkomen.

Moeder en zoon zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De zoon is ondergebracht in het jeugdcellenhuis te Opa Doeli. De drie gewonden zijn met een visum verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medische behandeling zijn ze heengezonden.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.