Moeder draagt gewelddadige zoon over aan de politie

De 16-jarige Stefano P. is op dinsdag 10 november door zijn moeder overgedragen aan de  politie van Latour. Hij had eerder op de dag Furgill S. een steekverwonding toegebracht.  

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat Furgill een woordenwisseling met zijn collega had. Stefano die een vriend is van de collega van Furgill is zich gaan bemoeien met de zaak. Furgill rende op een gegeven moment achter Stefano, die reeds  wegrende. Hij deed het adres van Stefano aan om zijn beklag te doen bij diens moeder. Op een onbewaakt moment kwam Stefano aangelopen en bracht Furgill een steekverwonding toe met een scherp voorwerp.

Het slachtoffer is per ontboden ambulance afgevoerd naar de  Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Furgill moest op advies van de behandelende arts worden opgenomen, vanwege de aard van de verwonding, maar koos ervoor om naar huis te gaan.

Stefano werd door zijn moeder overgedragen aan de politie van Latour. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. De zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.