Moeder brengt stelende zoon naar de politie

Michael P. en Syrano S. hebben in de vroege ochtend van zondag 28 juni een straatberoving gepleegd aan de Sommeslsdijckstraat. Een vrouw liep met haar man in die straat toen haar tas door P. uit haar handen werd gerukt. P. zat als duo rijder op een bromfiets die bestuurd werd door S. De man van de benadeelde ging deze verdachten achterna in zijn auto waarbij hij de politie opbelde en aangaf waar de verdachten reden. In de Nieuwe Domineestraat gooide P. de tas weg die terug gevonden is. Ondertussen was de politie ter plaatse  en zette de achtervolging ook in. Op de kruising van de J.A.Pengel- en de Nieuwe Domineestraat kwamen de verdachten met de bromfiets te vallen. S. werd aangehouden maar P. wist te ontkomen. Later op de dag werd P. door zijn moeder naar de politie gebracht. Hangende het onderzoek zijn S. en P. in verzekering gesteld.

“ Wij handelen niet goed omdat wij deugd bezitten of excellent zijn, maar wij hebben juist die eigenschappen omdat wij goed gehandeld hebben”

 

 

 

 

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.