Mobiele telefoon dief aangehouden door benadeelde en anderen

De 27-jarige Sergio M. is op vrijdag 16 december na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie door de politie van Latour ingesloten.

Sergio heeft op die bewuste dag een mobiele telefoon weggenomen uit een voertuig van een vrouw. De vrouw was op bezoek bij haar moeder op een adres in het ressort Latour. Zij had haar voertuig op straat geparkeerd met achterlating van haar telefoon op de voorzitting.

Op een bepaald moment betrapte zij Sergio op heterdaad toen hij in het voertuig ging. Toen de vrouw hem vroeg wat hij in het voertuig zocht, nam Sergio de benen. Zij merkte op dat haar mobiele telefoon was weggenomen en sloeg alarm. De benadeelde werd bijgestaan door een groep jongens. Deze gingen de verdachte achterna,maar zagen hem plotseling  niet meer.

Sergio die zich schuilhield in een goot werd door de vrouw gesignaleerd. Samen met een militair die haar te hulp schoot werd de dief aangehouden en overgedragen aan de ingeschakelde politie.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.