Mishandeling en bedreiging met brandstichting om SRD 20,-

De 47-jarige Ruben A. is op zondag 24 april door de politie van Kwatta aangehouden  voor mishandeling en bedreiging. Op die bewuste dag is er tot tweemaal toe aangifte tegen Ruben gedaan door ene Guno D. 

Ruben bedreigde in de ochtend uren Guno dat hij hem zou verwonden met een mes. Guno deed gelijk aangifte van die bedreiging tegen de verdachte. In de avonduren ging Ruben weer naar het woonadres van Guno en bracht drie andere vrienden mee. Zij stonden voor de poort van Guno te schelden. Guno liep naar de mannen toe om te vragen wat er aan de hand was. Bij die gelegenheid pakte een vriend van Ruben ene Rasta een steen van de grond en gooide die naar Guno. De steen  trof Guno aan zijn hoofd. Een neef van Guno die samen met hem op het adres woont, snelde naar buiten om hem te hulp te schieten.  De neef werd door een van de mannen met een hamer geslagen . Guno liep een barstwond op aan zijn hoofd van de slag, terwijl zijn neef kneuzingen heeft opgelopen.

De vier mannen  renden daarna weg.  Ruben schreeuwde toen naar Guno dat zij terug zouden komen om het huis in de fik te steken.

De politie van Kwatta spoorde Ruben op en hield hem aan. Ruben verklaarde dat Guno hem Srd20,- schuldig is voor werkzaamheden die hij zou hebben verricht. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is verdachte in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de anderen wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.