Minister brengt werkbezoek aan politie regio Midden

IMG-20151101-WA0001 IMG-20151101-WA0010 P1090612 P1090603    De minister van Justitie en Politie dr. Jennifer van Dijk-Silos heeft op woensdag 28 oktober samen met de wnd. korpschef Agnes Daniel, een team van het ministerie en het Korps Politie Suriname een werkbezoek gebracht aan de politie van regio Midden.

Tijdens het werkbezoek zijn knelpunten van de verschillende politiebureaus in beeld gebracht. De knelpunten zullen door de minister worden meegenomen bij het opstellen van het strategisch management beleidsplan van het ministerie. Het beleidsplan zal  voordelen moeten opleveren voor onder andere de operationele diensten die vallen onder dit ministerie.

De brandweerpost te Brownsweg werd ook door de minister en haar delegatie bezocht. Ook daar werden knelpunten besproken en opgenomen.

Alle regio’s zullen door de minister vergezeld van de wnd korpschef en een team worden bezocht.

De minister is op 7 oktober gestart met het afleggen van werkbezoeken. Voor het eerste werkbezoek  ging de bewindsvrouwe samen met de huidige waarnemend directeur van Justitie en Politie Humphrey Tjin Liep Shie en een team naar de politiebureaus in regio West.

De komende week wordt het bezoek in regio Midden afgewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.