Militair schiet tiener in buikstreek

De 18-jarige N.K. is op zondag 24 maart 2024 bij een schietincident aan de Bijlstraat in het ressort Winti Wai in zijn buikstreek geraakt.

De politie van het bureau Latour deed na de melding van het schietincident het adres aan voor onderzoek en constateerden dat het slachtoffer door een militair moet zijn beschoten. Verder is komen vast te staan dat de verdachte G.L. (36) op zoek was naar zijn dochter die op een feestje was. De vader trof zijn dochter op het feestje aan in gezelschap van een groep jongens. Bij die gelegenheid ontstond er een woordenwisseling tussen hem en de groep jongens, waarbij er over en weer een geduw ontstond. Op een bepaald moment haalde de wapendrager zijn dienstwapen tevoorschijn en schoot gericht op de jongens, waarbij N.K. in zijn buikstreek is geraakt. Het slachtoffer werd in bewusteloze toestand per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De schutter is door de politie van Latour overgebracht naar het voornoemde bureau, waarna hij is overgedragen aan de Militaire Politie die belast is met het verdere onderzoek in deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.