Messetrekker en schutter geval AZP aangehouden

De verdachte Anthony,K. alias “Boebi” is gisteren ,donderdag 20 september, aangehouden door leden van het Arrestatie Team(A.T.). Anthony wordt verdacht van onder andere openlijke geweldpleging, poging doodslag en zware mishandeling. Deze verdachte moet in de maand juli van dit jaar betrokken zijn geweest bij een steekpartij in een bardancing aan Saramaccastraat. Daarbij raakten drie mannen gewond. Die gewonden werden voor behandeling naar de afdeling SEH van het Academisch Ziekenhuis gebracht. Niet lang daarna verschenen twee mannen ter plaatse die hoogstwaarschijnlijk van plan waren om de slachtoffers nog meer kwaad te doen. Naderhand zijn deze twee mannen geïdentificeerd als te zijn Jurgen, P. en Anthony, K. alias”Boebi”.
Toen zij geen toegang kregen tot de slachtoffers keerden zij zich tot de begeleiders van de slachtoffers. Daarbij heeft Jurgen, P. de 27-begeleidster Candice, W. een ernstige verwonding toegebracht in het gelaat. Na deze laffe daad vluchtten zij weg. Daarbij had Anthony, K. een jachtgeweer met ingekorte loop tevoorschijn gehaald waarmee hij schoten had gelost.
Jurgen, P. is eerder aangehouden en in verzekering gesteld; terwijl Anthony,K. gistermorgen omstreeks acht uur in de Jodenbreestraat in de kraag is gevat door leden van het A.T. Hij is vervolgens overgedragen aan de recherche van het Bureau Geyersvlijt, die belast is met het onderzoek. Anthony is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De slachtoffers zijn al enige tijd uit het ziekenhuis ontslagen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.