Messentrekker neergeschoten door de politie

Twee agenten van het politie station Waldeck te Nickerie hebben gistermiddag, woensdag 14 november, een bromfietsbestuurder gestopt voor het rijden zonder valhelm op. Terwijl zij bezig waren met het bekeuren van die bromfietser kwam de bij de politie bekende Akshay,M. op zijn bromfiets aangereden.

Hij stopte en begon zonder enige reden tekeer te gaan tegen de agenten. De agenten sommeerden Akshay meermalen om zijn weg te vervolgen. In plaats daarvan trok Akshay op een gegeven moment een mes vanonder het zadel van zijn bromfiets tevoorschijn en viel de agenten daarmee aan.

Een van de agenten trok zijn vuist vuurwapen en schoot Akshay in zijn linker onderbeen. Hij is vervolgens aangehouden en voor medische behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Akshay is inmiddels in verzekering gesteld en ligt onder politie bewaking in het ziekenhuis.

Akshay, M. is een jongeman die vaker met de politie en met de justitie in aanraking is gekomen voor onder andere overtreding van de Wet Verdovende Middelen en diefstallen onder verzwarende omstandigheden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.