Meervoudige inbreker en verkrachter achter slot en grendel.

De politie van Livorno heeft op woensdag 1 augustus de 19-jarige Sylvano V. alias ‘Busta’ na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Sylvano wordt ervan verdacht in vereniging een vijftal inbraken te hebben gepleegd in het ressort. Hij en zijn kompanen maakten Latour-2 en omgeving onveilig. Daarnaast heeft hij op maandag 30 juli een jonge vrouw in een woning seksueel misbruikt.
Na zijn daad liet Sylvano de jonge vrouw in het huis achter. Het slachtoffer deed vervolgens aangifte bij de politie van Livorno. Zij gaf de politie te kennen dat ze op weg was naar huis toen zij de haar welbekende ‘Busta’ op straat tegen kwam, die dezelfde richting opliep als haar.
“Busta” greep haar op een bepaald moment vast en trok haar mee naar de woning van een vriend van hem. Die woning staat momenteel leeg omdat die vriend van Sylvano alias “Busta” in het gevang zit. Sylvano heeft de jonge vrouw toen seksueel misbruikt in het huis.
Sylvano werd opgespoord en is in de avond van dinsdag 31 juli aangehouden. Bij zijn voorgeleiding heeft hij bekend enkele inbraken te hebben gepleegd en ook dat hij de jonge vrouw heeft verkracht. Het vermoeden bestaat bij de politie dat Sylvano,V. alias “Busta” nog meer op zijn kerfstok heeft.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.