Meervoudige dief aangehouden door politie Uitvlugt

De 60 jarige L.R. is op zaterdag 13 augustus 2023 door de politie van het bureau Uitvlugt op zijn woonadres opgespoord en aangehouden ter zake diefstal.

De benadeelde S.P. deed op diezelfde dag aangifte tegen de verdachte L.R. die in haar woning had ingebroken. Daarbij werden goederen, apparaten, sieraden en levensmiddelen van haar buitgemaakt. Tijdens het onderzoek van de politie is gebleken dat er meerdere aangiften zijn gedaan tegen deze verdachte.  De 60-jarige man werd reeds door de politie gezocht, nadat zijn zus L.M. aangifte tegen hem had gedaan van diefstal van sieraden uit haar woning. Ook de benadeelde R.A. heeft in de maand juli 2023 aangifte tegen L.R. gedaan, nadat de verdachte positief op camerabeelden was herkend toen hij een rijwiel dat voor een winkel stond, had weggenomen.

De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Geen van de buitgemaakte goederen zijn tot nu toe teruggevonden. Echter is na verleg met het Openbaar Ministerie toch besloten, de verdachte L.R. hangende het onderzoek in verzekering te stellen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.