Meerijder overleden in het ziekenhuis

De  67-jarige  ModimatieHarinandansingh gehuwd  Poeran  is op donderdag 26 november komen te overlijden op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis. Modimatie was op donderdag 19 november betrokken bij een aanrijding aan de Henri Fernandesweg te Weg naar Zee. Het gaat in deze om een aanrijding  tussen een bestelwagen en een pick-up.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de bestuurder van de bestelwagen reed over de Henri Fernandesweg vanuit de Kwattaweg en ging naar de richting van Okrodam. Een pick-upbestuurder reed vanuit tegenovergestelde richting. Op dat moment regende het heel hard.

Een politieman die met zijn voertuig achter een bestelbusje reed, verklaarde aan de politie dat zijn voertuig en het bestelbusje ondanks de zware regen en een slecht zicht, werden ingehaald door een andere personenauto die met een hoge snelheid reed.

De pick-up bestuurder die vanuit de tegenovergestelde richting reed, verklaarde  aan de politie dat hij plotseling een voertuig op hem zag afkomen. Hij remde krachtig af, met het gevolg dat hij de controle over de  besturing van het voertuig verloor en op de rijhelft van de bestelwagen terecht kwam, met als gevolg de aanrijding.

Na deze inhaalmanoeuvre reed de bestuurder van het voertuig dat met een hoge snelheid reed door.

Per ontboden ambulance werden de bestuurder van de bestelwagen en Modimatie, die mede-inzittende was, afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis. Modimatie werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Met het overlijden van dit slachtoffer is het aantal verkeersdoden gestegen naar 52.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.