Meer dat 10 aangiften tegen oplichter en afperser ; politie roept benadeelden op

De 30-jarige Milano Reumel is op dinsdag 6 september door de recherche van Paramaribo aangehouden.

De rechercheurs waren bezig een zaak van verduistering van een voertuig te onderzoeken tegen de verdachte. Gaande  het onderzoek is gebleken dat er meerdere male aangifte van verduistering en diefstal van mobiele toestellen  is gedaan door benadeelden.

Het vermoeden bestaat dat Milano ook heeft geopereerd  onder de namen Milano Rigters en Petrisi Giovanni. Hij benaderde  zijn slachtoffer met listige verhalen waarbij hij op één of ander manier over het mobiele toestel van hen kon beschikken. Het toestel werd hierna door hem doorverkocht.

Het is de politie gelukt om een van de toestellen te achterhalen bij een heler en in beslag te nemen.  Inmiddels is de verdachte in verzekering gesteld na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.

Tegen Milano lopen er al meer dan 10 aangiftes van verduistering en diefstal. Een ieder die de werkwijze van deze verdachte herkent en onder één van de bovengenoemde namen is benaderd om een mobiele telefoon af te staan voor welke reden dan ook kan zich wenden tot het Recherche team van regio Paramaribo, gevestigd in het politiebureau te Geyersvlijt. De wetsdienaren zijn te bereiken op het nummer 451163.   

Deze verdachte opereerde vermoedelijk landelijk.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.