Medewerkster ter zake diefstal en verduistering ingesloten

De 23-jarige Madhu G. is op donderdag 29 september door de politie van het bureau Lelydorp ter zake diefstal en verduistering aangehouden.

De 27-jarige ondernemer Ziyad F. deed op 29 september omstreeks 12.00 uur v.m. aangifte tegen Madhu op het voormeld politiebureau. Naar zeggen van de aangever was werkneemster als manager aangesteld in zijn zaak die gevestigd is aan de Indira Gandhiweg. De jonge vrouw die ongeveer een jaar in dienst was, werd belast met het beheren van de kassa, het inboeken van de dagopbrengsten en het versturen van de gelden naar Paramaribo. Aangezien het de ondernemer was opgevallen dat hij reeds enige tijd de beelden van zijn zaak niet via haar mobiel kon bekijken en dat zij een groot geldbedrag niet kon verantwoorden, vermoedde hij dat zij zich schuldig moet hebben gemaakt aan de strafbare feiten.

Enkele uren na de aangifte werd de ondernemer door een medewerker van het camerabedrijf in kennis gesteld dat het camerasysteem van zijn zaak ongeveer drie maanden door de verdachte is gesaboteerd. Zij haalde daarbij de HSDL plug uit de router, waardoor het camerasysteem uitviel. Ondanks deze handeling van haar, werd er echter een back-up gemaakt die alles heeft opgevangen. Bij het bekijken van dit back-up systeem, werd waargenomen hoe Madhu op maandag 26 september de producten die ze had verkocht niet aansloeg op de kassa, maar de gelden apart zette. Een deel van daarvan stopte ze vervolgens in haar broekzak. Deze strafbare handeling heeft zij ongeveer 3 maanden lang gepleegd.

De aangever schakelde direct de politie in en werd de jonge vrouw die op dat moment aan het werk was, aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte Madhu door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.