Medewerkers twee bedrijven ingesloten voor diefstal

De politie van regio Oost kreeg op vrijdag 25 mei de melding van een diefstal in vereniging vanuit een gevestigd goudwinningbedrijf in het district Marowijne. Volgens de informatie zou een betonnen pomptruck  vrachtwagen langsrijden met weggenomen goederen van het bedrijf.

De politie nam poolshoogte en sommeerde de bestuurder het voertuig.langs de weg te stoppen. Bij controle van het voertuig bleek er inderdaad goederen van het bedrijf, ter waarde van USD. 4000, in het voertuig te zijn opgeslagen. De goederen zijn in beslag genomen en de 37-jarige vrachtwagen chauffeur Mohamed is aangehouden. Hij verklaart niets van de inhoud van de zakken af te weten.

Het onderzoek leidde naar Renold I. die de goederen moet hebben afgestaan aan de chauffeur. Renold is op zondag 27 mei opgespoord en aangehouden. Beide verdachten leggen tegenstrijdige verklaringen af.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Renold en Mohamed in verzekering gesteld. De Recherche van regio oost onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.