Medewerkers Korps Politie Suriname KPS) volgden Caribbean Basin Security Initiative (CBSI) online training

De tweede CBSI-Connect Learning Management System (LMS) online training waaraan politieambtenaren van het KPS gelijktijdig met de politiekorpsen van     St. Kitts & Nevis, Jamaica, Trinidad & Tobago en Guyana aan hebben geparticipeerd, is op maandag 11 en dinsdag 12 januari verzorgd. Deze training is door  ruim 70 deelnemers van de politiekorpsen die zijn aangesloten aan het CBSI systeem gevolgd.

Het Korps Politie Suriname werd vertegenwoordigd door 10 medewerkers, van wie acht vanuit de Politie Academie en de twee andere vanuit Nickerie de training hebben gevolgd. Deze training is de eerste in het kader van de internationale politie samenwerking in 2016. De training werd in de Engelse taal verzorgd.

De training biedt mogelijkheden om met gebruikmaking van de technologie, kosten voor educatie van het personeel te minimaliseren doordat er gebruik wordt gemaakt van online-learning. Hierdoor kunnen politiekorpsen die aangesloten zijn aan het CBSI systeem via de digitale snelweg met elkaar in verbinding staan.

De training werd door de docent dhr. Shai Segall vanuit Washington DC, Verenigde Staten van Amerika verzorgd. De eerste online training waaraan politieambtenaren van het KPS gelijktijdig hebben geparticipeerd met deelnemers van de politiekorpsen die zijn aangesloten aan het CBSI systeem werd op 24 en 25 september 2015 verzorgd. Aan die training hadden zeven (7) medewerkers van het Korps Politie Suriname deelgenomen.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.