Medewerkers autohandelszaak aangehouden

De politie van het bureau Nieuwe Haven heeft op donderdag 10 december vier medewerkers van een autohandelszaak ingesloten voor diefstal. De mannen zijn geruime tijd bezig goederen uit het magazijn van de eigenaar weg te nemen. De magazijnmeester die de wacht hield, liet de andere medewerkers met een vuilcontainer binnen. De goederen werden in de vuilcontainer gedumpt, om de indruk te wekken dat het om onbruikbare goederen ging. Op straat werden de goederen overgeladen in twee gereedstaande auto’s.

De eigenaar die over beeldmateriaal van de handelingen van zijn werknemer beschikt, deed aangifte bij de politie. Rewienkoemar B. (28), Owen, R. (45), Donavan M. (33) en de 20-jarige Reza S. zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De verdachten hebben goederen waaronder accu’s, smeermiddelen en auto-onderdelen buitgemaakt. Het vermoeden bestaat dat er meerdere verdachten betrokken zijn in deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.