Mede inzittende overleden na aanrijding

De 52-jarige mede inzittende Ludwig, Karwafodi is op zaterdagavond 15 februari komen te overlijden na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding op de Oost-West verbinding. De aanrijding vond plaats ter hoogte van Alfonsdorp in het district Marowijne.

Kort voor de aanrijding reden beide autobestuurders over de Oost-West verbinding gaande in de richting van Albina. De 29-jarige autobestuurder M.S. reed voor met twee mede inzittenden .Een van de mede inzittende was de heer Ludwig Karwafodi.

Op een gegeven moment bracht de bestuurder M.S. zijn voertuig tot stilstand, ten einde  een mede inzittende de gelegenheid te geven  uit te stappen. De 48-jarige autobestuurder R.A. die van achteren kwam aangereden, ramde het voertuig van M.S. De aanrijding was van dien aard  dat de heer Karwafodi zodanig gewond raakte dat hij ter plaatse het leven liet. Een ingeschakelde arts stelde de dood van Karwafodi officieel vast.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat R.A. de veroorzaker van deze aanrijding is. Hij is  in het bezit  van een geldig rijbewijs; terwijl de bestuurder M.S. niet in het bezit is van een rijbewijs.

Het ontzielde lichaam van meneer Karwafodi is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is R.A. hangende het onderzoek in verzekering gesteld en is zijn rijbewijs ingevorderd. Beide voertuigen zijn ter herkeuring in beslag genomen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.