Mede inzittende om het leven gekomen

De 81-jarige mede inzittende Rosalina, Cooman is op dinsdag 11 juni in het ziekenhuis overleden, na een verkeersongeval op dinsdag 4 juni aan de Mr. J. Lachmonstraat.

Het slachtoffer was op 4 juni gezeten in een auto die bestuurd werd door de 71-jarige mevrouw Ursula L. Uit het onderzoek van de politie van het bureau Flora is het volgende naar voren gekomen. Mevrouw Ursula reed, samen met mevrouw Cooman, in haar voertuig over de Mr. J. Lachmonstraat. Opeens voelde mevrouw Ursila zich onwel en wilde haar auto langs de weg tot stilstand brengen. Daarbij trapte zij op haar gaspedaal in plaats van op haar rempedaal met het gevolg dat de auto naar voren schoot en tegen een pand botste.

Door die botsing liepen beide vrouwen fracturen op en werden ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen. Op dinsdag 11 juni is mevrouw Rosalina, Cooman in het ziekenhuis overleden. Haar ontzielde lichaam is inmiddels afgestaan aan de nabestaanden. De chauffeuse is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.