Mede-inzittende Liyong laat leven in het verkeer

De 46-jarige Liyong Yang, mede-inzittende van een trekker heeft op maandag 30 april na een aanrijding het leven gelaten. De politie van het ressort Paranam kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een aanrijding. Ter plekke werden er drie voertuigen en drie verkeersslachtoffers aangetroffen.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de bestuurder van de trekker over de Martin Luther Kingweg reed, komende vanuit Paramaribo richting Brokopondo. Ter hoogte van mast nummer 50 kwam hij in botsing met een loader.

De bestuurder van de loader ging de straat over om een container met houtblokken goed te regelen op een truck die langs de weg was geparkeerd. De mede inzittende van de trekker liet ter plaatse het leven.

Kort daarna botste de 51-jarige bestuurder Rudy S. die eveneens vanuit Paramaribo reed richting Brokopondo op tegen de trekker. Deze bestuurder en zijn mede-inzittende zijn met letsels, per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo.

Het ontzielde lichaam van Yang is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Met de dood van Yang is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 24.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.