Marktmeester ingesloten ter zake seksueel misbruik standhoudster

De 49-jarige marktmeester G.D. is op dinsdag 12 december 2023 door de politie van het bureau Centrum aangehouden en in verzekering gesteld, na een standhoudster seksueel te hebben misbruikt.

Het slachtoffer B.D. deed aangifte ter zake op voormelde politiebureau en gaf de politie te kennen dat zij vanwege ziekte van haar moeder haar stand heeft overgenomen, waardoor zij de nieuwe standhoudster is. De jonge vrouw werd op grond daarvan in de week van 4 december 2023 door de marktmeester benaderd om haar overschrijvingsstukken in orde te maken. Zij werd op maandag 11 december 2023 door de administratieve medewerkster in kennis gesteld dat de marktmeester haar wenste te spreken, waarna zij het kantoor van hem aandeed. De marktmeester vroeg wederom naar de documenten, waarbij de jonge vrouw hem voorhield die nog niet te hebben. Bij die gelegenheid stond de man op, liep naar de toegangsdeur van zijn kantoorruimte en deed die op slot. Hierna ging hij achter de standhoudster aan en begon haar te betasten. Toen B.D. de marktmeester aangaf dat zij het gedrag van hem niet leuk vond en afkeurde, werd de vrouw door de verdachte tegen de deur geduwd. Hij bleef haar duwen, waardoor zij op een bepaald moment op de vloer viel alwaar de verdachte een paar lakens op de vloer had geplaatst. Met zodanige grote kracht waartegen het slachtoffer geen weerstand kon bieden, ging hij ertoe over de vrouw seksueel te misbruiken. Het slachtoffer klaagde van pijn en moest medisch worden behandeld.

De marktmeester werd opgespoord en door de wetsdienaren aangehouden. Op het politiebureau werd hij voorgeleid en heeft bekend zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte G.D. hangende het verdere onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.