Marcia die diensten in thuiszorg via social media aanbiedt, ingesloten

Marcia H. (40) is op dinsdag 20 februari door de politie van de Nieuwe Grond aangehouden.

Een benadeelde deed de afgelopen week aangifte tegen een onbekende vrouw op het politiebureau. Deze verklaarde te zijn opgelicht door Marcia die haar diensten in de thuiszorg via social media heeftaangeboden. De vrouwelijke verdachte eist vooraf geldbedragen waarna zij niet meer bereikbaar is voor de cliënten.  Van de afgesproken diensten komt er niets terecht.

Marcia kwam in beeld toen ze weer via social media goederen ter verkoop aanbood. Een benadeelde stapte bij het zien van de advertentie direct naar de politie. Marcia werd opgespoord en aangehouden.

Inmiddels hebben nog twee benadeelden aangifte van oplichting en verduistering tegen haar gedaan. Het vermoeden bestaat dat Marcia meerdere mensen heeft benadeeld.

De politie roept zij die denken ook slachtoffers te zijn geworden van de praktijken van deze vrouw op, om alsnog aangifte te doen op het politiebureau De Nieuwe Grond.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Marcia ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.