Marcel “ Chacha ” opgesloten voor roofoveral te Albina

De 28- jarige Marcel B. meer bekend als “ Chacha ” is op zaterdag 12 januari aangehouden door de politie van de afdeling Recherche Regio Oost. Marcel,B, heeft samen met anderen, een inbraak gepleegd in een zinkplatenfabriek te Albina. Daarbij hebben zij een man verwondingen toegebracht op zijn hoofd en in zijn gelaat. Er is buit gemaakt een geldbedrag in Euro’s en in Surinaamse dollar en een vingerring van het slachtoffer.
Bij zijn aanhouding had Marcel,B. een deel van het gestolen geld en de vingerring van het slachtoffer in zijn bezit. Het geld en de ring zijn in beslag genomen. Op aanwijzing van Marcel deed de recherche een woning aan, alwaar zijn kompanen zich ophielden. Toen zij de politie in de gaten kregen vluchtten zij weg met achterlating van nog een deel van het gestolen geld dat ook in beslag is genomen.
De verdachte Marcel alias Chacha is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van zijn kompanen wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.