Manspersoon voor woning beschoten; slachtoffer overleden

De 43-jarige Humphrey Kentie meer bekend als “Biga” is op woensdag 10 november omstreeks 07.00 uur in de morgen voor een woning aan de Carnioolstraat beschoten.

De politie van het bureau Houttuin kreeg van het Command Center de melding dat een manspersoon met een schotverwonding lag op voornoemd adres. Bij aankomst op het adres werd het slachtoffer in kritieke toestand aangetroffen op het erf.
Het slachtoffer dat voor medische hulp met de ambulance zou worden afgevoerd, liet in de ambulance ter plekke het leven. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast.

Onderzoek wees uit dat het slachtoffer op vertrek stond en op het erf voor de woning door twee gemaskerde manspersonen van dichtbij is beschoten met vermoedelijk een vuistvuurwapen. In zijn directe omgeving zijn er drie hulzen gevonden en in beslag genomen. De dader (s) moeten hem in een bouwvallig huis aan de overkant van de woning waar hij was hebben opgewacht. Na de daad verlieten de verdachten de plek met het voertuig van het slachtoffer Humphrey.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.