Manspersoon verdrinkt bij vermoedelijke bootongeluk; lijk slachtoffer opgevist

De politie van het bureau Calcutta heeft in de middag van woensdag 3 augustus het ontzielde lichaam van de 48-jarige Mc Jerrel William uit de Coesewijnerivier opgevist.
Het slachtoffer raakte op maandag 1 augustus bij vermoedelijk een bootongeluk te water, waarna hij in de diepte verdween. De politie van Calcutta deed na de melding van het bootongeluk de locatie aan voor onderzoek.
Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat Renato die onder invloed van alcohol verkeerde met zijn pleegzoon was gaan vissen, waarbij zij visnetten hadden uitgezet. Renato die de boot bestuurde, verloor op een bepaald moment de controle over de besturing van het vaartuig en viel uit de boot. Hij kwam in het water terecht en verdween in de diepte. Bij een zoekactie door de politie en de familie werd het lijk van Renato in de directe omgeving waar hij in de diepte verdween, gesignaleerd en uit het water gehaald.
Op het ontzielde lichaam van de man zijn er letsels aangetroffen. De pleegzoon is na te zijn verhoord, heengezonden.
In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Renato hangende het onderzoek ter obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.